En butik fylld av återbruk

I vår butik på Molijns väg 8 i Hackefors hittar ni massor av olika återbruk. Att återbruka inredning handlar om att ge något gammalt en ny chans att pryda ett hem.

Ofta innebär återbruk också att ge föremålet ny kärlek genom att t.ex. laga, olja, måla eller slipa. Något som vår inredning får i vår egen verkstad. Med ny kärlek kan ljusstaken, stolen, bordet eller byrån återfå sin forna, eller en helt ny glans.

I vår butik hittar du både små och stora inredningsföremål t.ex. lampor, koppar med fat eller bord och byråar. 

Presentkort

Presentkorten kan du köpa i butiken och du väljer själv vilken valör kortet ska laddas med, dock minst 50 kronor. Presentkortet kan användas för att betala för produkter i vår butik eller som betalning för en valfri kurs eller möbelrenovering.

Vi finns också på Tradera

För att även du som inte kan komma till butiken ska kunna ta del av våra varor finns vi också på Tradera. Här hittar du länk till vår Tradera-profil.

Ljusåtervinning

Har du en låda full med gamla ljusstumpar som du inte vet var du ska göra av? Ta med dem till butiken! Vi har en ljusåtervinning där man kan lämna sina gamla ljusstumpar och trasiga ljus så att de kan få nytt liv som söta värmeljus.