Låna en plats i vår verkstad

Har du ett eget projekt som du vill jobba på, men ingen plats att vara på? Kanske har du en möbel som du vill renovera, ett mindre byggprojekt i trä eller en diy-idé? Nu lånar vi ut platser i vår verkstad för dig som behöver någonstans att vara kreativ.

Som verkstadslånare får du tillgång till en egen arbetsbänk samt alla de verktyg som finns i vår kursverkstad. Du bokar en verkstadsplats så många gånger som du tror att projektet kommer att ta, men kan självklart lägga till eller ta bort tillfällen om ditt projekt tar kortare eller längre tid. Du får också förvara ditt projekt hos oss mellan gångerna. Som verkstadslånare jobbar du självständigt med ditt projekt, men vi kan såklart bidra med inspiration, tips och råd samt introduktion till våra verktyg. 

350:- per gång. 450:- om du vill ha större plats. En vanlig plats är 80×80 cm, en större är 160×80 cm.  

Lördagar kl.12-15 är verkstaden tillgänglig för verkstadslånare. Du väljer själv hur stor del av tiden du vill nyttja varje gång. 

Du behöver anmäla dig senast 2 dagar innan du vill börja. Det går att börja vilken lördag som helst som vi har öppet i butiken. 

Vår kursverkstad på Gottorpsgatan 31, Tornby, Linköping.

Om du vet att du vill komma fler gånger kan du köpa ett klippkort. Det kostar 1200:- för 4 tillfällen och köpes i förväg, t ex. vid första tillfället. Klippkortet kan också ges bort som present. 

Arbetsbänk, slipmaskiner, sticksågar, slippapper, penslar, rollers, färgskrapor, skruvmejslar mm. Om du saknar något kan vi säkert ordna det!

  • Ditt projekt 
  • Skyddsutrustning till dig själv, vi rekommenderar: hörselkåpor eller öronproppar, ansiktsmask samt ögonskydd (om du inte har glasögon). Handskar kan också vara bra beroende på vad du ska göra. 
  • Eventuell färg, bets, lack och dylikt till ditt projekt, vi tipsar gärna om vad som är bra och visar prover. 

Eftersom det kommer att vara flera verkstadslånare på plats samtidigt så finns det en begränsning i hur stort projekt du kan ta med dig. Våra arbetsbänkar är 80×80 cm och ditt projekt behöver kunna få plats på bänken. En stol, en mindre byrå eller dylikt är exempelvis perfekt storlek.  Om du vill ha med dig ett större projekt kan du betala 100:- extra och får då en dubbelplats (160×80). Om du har flera små saker, exempelvis stolar, så kan du ta med en i taget. 

Läs villkor för verkstadslånare här.

Anmäl intresse för att låna verkstadsplats


Vi hör av oss via mail när vi fått in din intresseanmälan. Om det är fullt bokar vi in dig så fort en plats blir ledig.