Har du saker som behöver nytt liv?

Har du en gammal möbel, lampa eller annan inredning som du vill ge nytt liv? Kanske vet du till och med hur du vill att den ska se ut, men har inte tiden att göra jobbet själv? Kom in till butiken eller skicka ett mail till info@reloveme.se så får du hjälp! Vi kan även göra detaljmålningar enligt önskemål samt enklare omklädningar. 
OBS! Vi gör inte restaureringar av antika möbler. 

Ps. Ta gärna med en bild på din sak.

Ljusåtervinning

Har du en låda full med gamla ljusstumpar som du inte vet var du ska göra av? Ta med dem till butiken! Vi har en ljusåtervinning där man kan lämna sina gamla ljusstumpar och trasiga ljus så att de kan få nytt liv som söta värmeljus.

Önska en design

Letar du efter en speciell möbel i en speciell stil som ska passa in i ditt hem? Hos oss kan du beställa en möbel som är anpassad efter dina önskemål. Eftersom möblerna inte byggs från grunden så går det inte att önska exakta mått, men du kan till exempel säga att du vill ha ett avlångt soffbord i industristil som ska ha denna färg (färg går att önska exakt). Maila butiken eller kom in och prata så tar vi fram en plan och en prisuppgift!

Presentkort

Nu har vi presentkort! Presentkorten kan du köpa i butiken och du väljer själv vilken valör kortet ska laddas med, dock minst 50 kronor. Presentkortet kan användas för att betala för produkter i vår butik eller som betalning på en valfri möbelrenovering. 

Vi finns också på Tradera

För att även du som inte kan komma till butiken ska kunna ta del av våra varor finns vi också på Tradera.

Här hittar du länk till vår Tradera-profil.