Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Relove me HB

Organisationsnummer: 969792-5072

Adress: Molijns väg 8, 58941 Linköping

E-postadress: info@reloveme.se

Betalning och priser

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kassan beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angivet i kassan beroende av valt fraktsätt.

Vi erbjuder följande betalningssätt:

  • Swish

Leveranser

Vi erbjuder avhämtning i butik eller leverans via Postnord.

Kostnader för leverans anges i kassan, och kostnaden beror på varan/varornas viktklass. Varor skickas på helgfria torsdagar. Om inget annat anges gäller 30 dagars leveranstid.

Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, kostnad är beroende av varornas viktklass.

Varor som i webbutiken är märkta “Endast avhämtning”, kan ej skickas. Avhämtning sker i vår fysiska butik på Molijns väg 8, 58941 Linköping. Se reloveme.se för våra öppettider.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad, utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Innan retur skickas ska du kontakta oss.

Returer ska skickas som paket, inte mot postförskott. 

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större delen av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:

Relove me HB

Molijns väg 8

58941 Linköping

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln. Vi betalar endast tillbaka kostnaden för produkter, inte fraktkostnader.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/