Kurser

Vi vill att fler ska kunna ta hand om sina möbler och ge dem nytt liv, därför erbjuder vi kurser. På kurs hos oss får du komma in i verkstaden och själv prova på att återbruka på olika sätt.

Alla kurser tar plats i vår verkstad som ligger vägg i vägg med butiken på Molijns väg 8, Linköping.

Du anmäler dig till kurserna genom att lägga dem i varukorgen och genomföra ett köp, alternativt maila oss om du vill boka en kurs som det inte finns uppe tider för just nu.  

De kurser vi erbjuder just nu är:

Möbelhantverk och återbruk
En kurs där du tar med dig en egen möbel som behöver kärlek. Vi visar hur du kan måla, betsa, lacka och/eller göra enkla lagningar och du får använda vår verkstad för att ge din möbel nytt liv. Kursen är 3 tillfällen på vardagar eller helger.

Återkruka
En kurs där du tar med dig 2-3 gamla krukor som behöver fräschas upp. Vi ger dig tips och visar exempel och du får använda vår verkstad för att återbruka dina krukor. Kursen är 1 tillfälle. 

Hantera hemmaverktygen
En kurs där du får lära dig att hantera vanliga verktyg som många har hemma, t ex. skruvdragare/borr, slipmaskin, sticksåg och kapsåg. Du får själv testa alla verktyg och ställa frågor. Kursen är 1 tillfälle. 

Utforma egen återbrukskurs
Vill du lära dig något annat inom återbruk? Vi kan utforma en specialkurs för dig och dina vänner/kollegor/familj. Hör av dig så bestämmer vi tillsammans vad kursen ska innehålla, hur lång den ska vara och vilka tillfällen som passar er! 

 

Om du är intresserad av någon av våra kurser och det inte ligger några datum uppe så är du välkommen att höra av dig så kan vi boka in ett specialtillfälle!  

Vill du gå kurs tillsammans med några vänner, kanske med kollegorna som en kul After work eller för att fira en födelsedag eller möhippa/svensexa? Självklart kan ni boka upp ett eget av våra kurstillfällen eller hör av dig till oss så kan vi ordna ett specialtillfälle bara för er! 

Självklart tar vi hänsyn till smittrisken under våra kurser! Vi tar in max 5 deltagare per kurs, det finns gott om plats att hålla avstånd och alla har tillgång till egna verktyg. Det finns även handsprit att tillgå och möjlighet att tvätta händerna. 

Fler kurstillfällen kommer snart!