Kurser

Vi vill att fler ska kunna ta hand om sina möbler och ge dem nytt liv, därför erbjuder vi kurser. På kurs hos oss får du komma in i verkstaden och själv prova på att återbruka och renovera på olika sätt. I vår nya lokal har vi plats för fler deltagare samtidigt än tidigare. 

Alla kurser tar plats i vår verkstad som ligger vägg i vägg med butiken på Gottorpsgatan 31 i Tornby, Linköping. 

Du anmäler dig till kurserna genom att klicka på knappen ”Anmäl dig”.

Vill du gå kurs tillsammans med några vänner, kanske med kollegorna som en kul After work eller för att fira en födelsedag eller möhippa/svensexa? Självklart kan ni boka upp ett eget av våra kurstillfällen eller hör av dig till oss så kan vi ordna ett specialtillfälle bara för er! 

Varje lördag kan du boka plats i vår DIY-verkstad om du vill göra ett eget projekt. Läs mer här.

De kurser vi brukar erbjuda är:

Intro i möbelrenovering
En endagskurs på ca tre timmar där vi visar grunder i hur man lagar en möbel, hur man tar bort gammal färg och olika sätt att måla, betsa, lacka mm. Introt är bra för dig som vill ha en grund för att börja renovera möbler hemma eller i vår DIY-verkstad. Eftersom det bara är ett tillfälle ingår inget praktiskt moment. 

Möbelrenovering
Dessa kurser kan se lite olika ut, men går i grunden ut på att du tar med en egen möbel som du vill laga eller göra om. Vi visar grunderna och du får tillgång till vår verkstad för att renovera din möbel. Dessa kurser brukar vara 3-4 tillfällen. 

Hantera hemmaverktygen
En kurs där du får lära dig att hantera vanliga verktyg som många har hemma, t ex. skruvdragare/borr, slipmaskin och sticksåg. Du får själv testa alla verktyg och ställa frågor. Oftast ingår även ett mindre byggprojekt. Kursen är 1 tillfälle. 

Sommarkurser
I början av sommaren brukar vi hålla några kurser som ligger tre vardagar i rad, perfekt för den som har semester och vill göra något roligt. Kurserna ser olika ut från år till år.

Utforma egen återbrukskurs
Vill du lära dig något annat inom återbruk? Vi kan utforma en specialkurs för dig och dina vänner/kollegor/familj. Hör av dig så bestämmer vi tillsammans vad kursen ska innehålla, hur lång den ska vara och vilka tillfällen som passar er! 

Om du är intresserad av någon av våra kurser och det inte ligger några datum uppe så är du välkommen att höra av dig så kan vi boka in ett specialtillfälle!  

Om du blir sjuk och inte kan komma vid något kurstillfälle så vill vi gärna att du meddelar oss via mail till: info@reloveme.se

Aktuella kurser

Fler kurstillfällen kommer snart!